Karriere rådgivning

  • Har du brug for hjælp til at skrive CV og ansøgning, så lad mig hjælpe dig

  • Er du i tvivl om det du arbejder med på nuværende tidspunkt, er det helt rigtige for dig?

  • Går du med tanken om at skifte spor og ved ikke helt hvordan det skal gøres?
     

Jeg hjælper dig i alle jobsøgningsfaserne og med at finde drømmejobbet

Karriere rådgivning

​Er du blevet opsagt og har brug for rådgivning til at finde dit næste job kan du trygt få min hjælp og guidens til, hvordan dine muligheder er, hjælp til at skrive en motiverende ansøgning og et godt CV.

Hvis du er i arbejde, men ikke kan finde gejsten og gnisten kan du bruge mig som din rådgiver, når du på jobbet vil udfordres mere, steppe op i systemet, være mere synlig og finde tilbage til en god energi på arbejdet.

Med min hjælp får vi gjort op med dine begrænsende overbevisninger, får sat nogle mål op, snakket om dine kompetencer, udfordringer og drømme. Jeg lytter og sætter mig ind i din situation.

3 x 75 minutters karriererådgivning 3.375 inkl moms

Kundeudtalelse​: 

Hej Lisbeth

1000 tak for din hjælp og sparring igennem mit forløb. Jeg fik nogle rigtig gode redskaber til rådighed i forbindelse med jobsøgningen, cv og ansøgning. Det er altid hårdt arbejde at søge nyt job, men du var med til at give noget motivation og den ekstra hjælp man godt kan mangle i sådan en situation. Det endte med et job ca. 2 mdr. efter vores sparring - som jeg er super glad for! Lisbeth er imødekommende, super sød, og god til at håndterer den job situation man står i. Jeg kan varmt anbefale Lisbeth som Coach! – Kenny